Innføringskurs i bruker spør bruker

Tekstplakat - kurs i bruker spør bruker

Tid: 13. og 14. desember klokken 9-16
Sted: Sorgenfriveien 9, Trondheim (4. etasje)

Vi får stadig forespørsel om å holde kurs i Bruker Spør Bruker (BSB). Utfordringen har vært at opplæringen krever et passende prosjekt hvor deltakerne får veiledning underveis. Derfor har vi nå delt opp kurset i to trinn.

Nytt innføringskurs i BSB

I dette innføringskurset får du lære hva metoden innebærer. Vi tar fram noen praktiske eksempler på prosjekter metoden er brukt, og ser også på lignende metoder i andre land.

Dette er første gang vi gjennomfører bruker spør bruker-kurs på denne måten. Vi har tidligere kun pleid å ha prosesslederkurs. Disse krever et konkret prosjekt og mer ressurser. Innføringskurset gir deg et innblikk i metoden. I løpet av kurset blir det både rollespill og praktisk arbeid med en case-oppgave.

Last ned program for kurset (pdf)

 

Påmelding

Meld deg på i skjemaet under. Vi har tre billettkategorier, Bedrift (2500,- kroner) og Privat/Brukerorganisasjoner/RBS* (1500,- kroner) og Alumnus KBT Fagskole (1000,- kroner).

Prisen inkludrerer lunsj og enkel servering med kaffe/te/mineralvann. Eventuell reise og overnatting må kursdeltakerne ordne med selv, og inngår ikke i prisen.

*RBS står for Regionale Brukerstyrte Senter.

Påmeldingsfrist: 8. desember

Kurset er et samarbeid mellom KBT og KBT Fagskole