KBT Fagskole søker en initiativrik og faglig engasjert rektor i 100 % fast stilling i Trondheim

Etter en vellykket oppstart av KBT Fagskole for erfaringskonsulenter, er rektor Karl Johan klar til å gi seg i kast med nye, spennende oppgaver. Derfor søker vi nå etter en ny rektor til fagskolen.

Er du initiativrik og faglig engasjert? Brenner du for utdanning til alle, og ser verdien av at mennesker kan bruke sin egenerfaring til å hjelpe andre? Da kan kanskje en jobb i KBT Fagskole være noe for deg!

 

Søknadsfrist: 1. mai

En utdanning med mening

Fagskolen for erfaringskonsulenter gir en meningsfull utdanning for mennesker som har kjent på livet. En erfaringskonsulent bruker sin egenerfaring som tjenestemottaker innen for eksempel psykisk helse og rusomsorg til å hjelpe andre. Det å møte noen som har vært på samme sted i livet og kommet seg videre, kan både gi håp og trygghet for dem som trenger tjenestene i dag.

Som rektor ved KBT Fagskole får du være med på å videreutvikle den helt nye utdanningen. De første studentene begynte nemlig på studiet høsten 2020, og er nå i gang med sitt andre semester som fagskolestudenter.

 

Bli rektor for engasjerte studenter

Studentene ved KBT Fagskole har vist stort engasjement. Selv om det er lenge siden mange av dem studerte, har de kastet seg ut i både teoretiske og praktiske fag med liv og lyst. Noen av studentene har allerede før de er ferdige med utdanningen fått jobb som erfaringskonsulenter.

Hyggelige og engasjerte kollegaer

Som rektor ved KBT Fagskole blir du en del av et inkluderende arbeidsmiljø i Trondheim. KBT Fagskole holder til i samme lokale som Kompetansesenter for brukererfaring og tjenesteutvikling - KBT, i Sorgenfriveien 9.

Her får du trivelige kollegaer i et miljø hvor latteren sitter løst. Vi har et stort engasjement for å løfte frem brukerstemmen og å bidra til et mer recovery-orientert samfunn, og håper du vil være med på laget.

Logo KBT fagskole (bilde)