Kurs: Erfaringskonsulent 2

Ilustrasjonsfoto

Jobber du som erfaringskonsulent? Ønsker du litt faglig påfyll?

 

11. og 12. desember kan du bli med på kurs for erfaringskonsulenter. Du kan velge om du vil delta fysisk i våre lokaler i Trondheim, eller digitalt via Zoom.

Kurset passer for deg som har jobbet litt som erfaringskonsulent og ønsker faglig påfyll. Kurset kan også passe for deg som har lyst å bli erfaringskonsulent, og vet en del om hva det innebærer.

 

Innhold i kurset

  • Oppgaver, metoder og verktøy for erfaringskonsulenter
  • Hvordan anvende sin egen historie i arbeidet som erfaringskonsulent

Program blir lagt ut når kurset nærmer seg.

 

Påmelding og praktisk informasjon

Kurset arrangeres hybrid, det vil si at du kan velge å delta digitalt over Zoom, eller fysisk i våre lokaler i Trondheim.

Kursdager:

  • 11. desember klokken 10.30-13.30
  • 12. desember klokken 9-12 

 

Billettkategorier:

- Bedrift: 800,- kroner
Pris dersom kurset betales av arbeidsgiver (bedrift, kommune etc)

- Andre: 300,- kroner
Pris for privatpersoner, medlemmer av brukerorganisasjon og ansatte i Regionale Brukerstyrte Senter

Påmeldingsfrist: 4. desember

 

Kursholdere

Karl Johan Johansen
Rektor ved KBT Fagskole, Norges første høyere yrkesfaglige utdanning for erfaringskonsulenter. Karl Johan har vært en av ildsjelene bak utdanningen, som nylig tok i mot sitt 3. kull med studenter. Johansen har bakgrunn fra undervisning om psykisk helse og rus ved NTNU/HiST, og har gjennomført og deltatt i rekke evalueringsstudier av psykiske helsetjenester.

Bilde av Karl Johan Johansen
Katie Wikstrøm (bilde)

Katie Wikstrøm
Katie er assisterende daglig leder i KBT.  Katie har faglig bakgrunn fra blant annet BUP og psykisk helsevern for voksne. I KBT har hun blant annet jobbet med veiledning av erfaringskonsulenter. Katie jobber mye med brukermedvirkning, og er med i flere nettverk og ressursgrupper rundt temaet.

Anne Louise Wolff

Anne Louise har jobbet som erfaringskonsulent i KBT Fagskole siden høsten 2023, og har tidligere tatt den høyere yrkesfaglige utdanningen for erfaringskonsulenter ved KBT Fagskole. I jobben vil hun blant annet bidra i undervisning og som veileder. Anne Louise engasjerer seg blant annet for at det skal bli mer utbredt med erfaringskonsulenter og for brukermedvirkning.

Bilde av Anne Louise Wolff
Bilde av Yvonne Vornes

Yvonne Vornes

Yvonne har jobbet som erfaringskonsulent i KBT Fagskole siden høsten 2023. I likhet med Anne Louise har hun også tatt utdanningen for erfaringskonsulenten ved fagskolen. I kurset vil hun dele noen nyttige verktøy hun har plukket opp i jobben som erfaringskonsulent.

Vebjørn Ørsjødal

Vebjørn jobber som lektor på utdanningen for erfaringskonsulenter ved KBT Fagskole. På kurset vil han undervise i storytelling: ulike måter å bruke erfaringene dine i arbeidet som erfaringskonsulent.

Vebjørn Ovesen Ørsjødal
Logo KBT
Logo KBT Fagskole