Vil du være med på å påvirke morgendagens psykiske helsetjenester for ungdom?

ung kvinne (bilde)

Hjelp oss å finne ut hvordan ungdom kan få hjelp på sine premisser

 

Er du mellom 12 og 24 år og har erfaring med å motta hjelp fra ulike tjenester? For eksempel fra BUP, barnevern eller PPT? Kanskje har du hatt noen rusutfordringer? Har du, eller har du hatt flere tjenester og hjelpere rundt deg som består av forskjellige fagpersoner, eller kanskje du kunne trenge det?

 

 

Vi vil gjerne snakke med deg!

 

 

Helsedirektoratet skal sammen med mange andre aktører lage en nasjonal modell for noe som heter FACT Ung team. FACT Ung er et team som skal hjelpe ungdommer som har det vanskelig og som kan dekke behov en ungdom har for flere ulike tjenester samtidig. Et slikt team vil legge stor vekt på ungdomsmedvirkning og ønsker å jobbe sammen med ungdom på deres premisser. Men hvordan ønsker ungdom egentlig å bli møtt? Hvordan skaper man «ungdomsvennlige» tjenester? Dette trenger vi hjelp til å finne ut av!

 

Alexander fra Oslo kommune og Juni fra Kompetansesenter for brukererfaring og tjenesteutvikling – KBT vil veldig gjerne høre hva du tenker om dette. Vi ønsker å snakke med:

  • du som allerede er tilknyttet et slik team, enten et FACT team eller noe som ligner
  • du som tidligere har fått hjelp fra et slikt type team bestående av ulike tjenester
  • du som har hatt eller har flere tjenester og som jobber hver for seg

 

Hvis du har lyst til å dele dine tanker og erfaringer med oss slik at vi får laget et bra tilbud til de som trenger det, vil vi invitere deg til å bli med i et gruppeintervju (hvis du heller vil bli intervjuet alene så får vi til det også). Intervjuet vil foregå i uke 11 eller 12, være digitalt og foregå på Teams. Vi vil ikke spørre deg om noe som har med dine personlige helseutfordringer å gjøre. Vi er først og fremst interessert i at du skal hjelpe oss med å skape gode tjenester.

 

Som takk for hjelpen vil du motta et gavekort på 500 kr.

 

Vil du delta eller ha mer informasjon, ta kontakt med Juni i KBT: juni.hoiseth@kbtkompetanse.no . Du kan også ringe eller skrive en SMS og si at du er interessert, så svarer jeg deg så fort som mulig. 🙂   Nr: 98 88 82 98

Alexander Sommerseth (bilde)

Alexander Sommerseth

Alexander jobber som erfaringskonsulent for Oslo kommune, Barne- og familieetaten.

Juni Raak Høiseth

Juni er prosjektkoordinator i Kompetansesenter for brukererfaring og tjenesteutvikling.

 

Juni Høiseth (bilde)

På vegne av Helsedirektoratet vil vi mer enn gjerne høre hva dere har å si!