Siste nytt fra KBT

Tekstplakat: webinar om recovery 16. februar 2022

Recoverykonferansen Online 16. februar

21. januar 2022

16. februar klokken 12-15 arrangerer konferansen «Ingenting om oss uten oss» et digitalt seminar om Recovery etterfulgt av politisk debatt.

Mann ved PC (bilde)

Kurs i Recovery

19. januar 2022

Vil du lære mer om recovery? Blir med på kurs 3. og 4. mai 2022 Her finner du program og mer informasjon om kurset.

Tekstplakat

Nasjonal konferanse for Recovery utsatt til september

17. januar 2022

Ingenting om oss uten oss utsatt til 6.-7. september 2022 Vi hadde gledet oss til å møte recovery-Norge på konferansen Ingenting om oss uten oss 16.-17. februar. Nå er det bestemt at konferansen flyttes til 6.-7. september, på grunn av situasjonen rundt den pågående pandemien og begrensinger rundt hvor mange som kan samles. Derfor ser…

Karl Johan Johansen (image)

KBT Fagskole i gang med 2-årig Erasmus+ prosjekt

5. januar 2022

KBT Fagskole er i gang med et internasjonalt samarbeidsprosjekt som skal skape verktøy for å hjelpe immigranter og andre med å skape sine egne bedrifter.

Bilde fra kurs i journalføring høsten 2021

Oversikt over kurs ved KBT våren 2022

22. desember 2021

Datoene for vårens kurs ved KBT er klare, og mer info er på vei. Det blir blant annet kurs i recovery, IMR og erfaringskonsulentens rolle. Les mer og meld deg på

Illustrasjonsbilde - Hva er et godt studentliv for deg?

Hvilke recovery-dimensjoner kan vi finne i studentenes hverdagsliv?

17. desember 2021

På samlingen til Recoverynettverk Midt-Norge 9. desember presenterte Siri Bjaarstad prosjektet In My Experience. Prosjektet undersøker hva som skaper gode studentliv, og har snudd fokuset fra hva som er problemet til hva løsningene er.

Juni Høiseth (bilde)

Nytt prosjekt – I «Rom for medvirkning» skal ungdommer og fagpersoner jobbe sammen for bedre brukermedvirkning

16. desember 2021

Vi fortsetter vår satsning på brukermedvirkning for barn og unge. Prosjektleder Juni jubler over at vi nå har fått midler fra Stiftelsen Dam, via Rådet for psykisk helse til et nytt, viktig prosjekt.

Prosjektmedarbeidere fra Min stemme teller (bilde)

Prosjektet «Min stemme teller» har ført til verdifull kunnskap om brukermedvirkning for barn og unge og økt mestring for våre unge prosjektmedarbeidere

16. desember 2021

I 2021 ble sluttrapporten for Min stemme teller ferdigstilt. Prosjektet har vært en viktig del av vår satsning på barn og unge og gitt oss verdifull kunnskap.

Kårhild Løken, Ingvild Kvisle og Karl Johan Johansen (bilde)

Hvordan kan vi skape bedre psykisk helsetjenester sammen?

7. desember 2021

2. desember møtte representanter fra de Regionale Brukerstyrte Sentrene to stortingspolitikere for å snakke om hvordan vi kan bidra til fremtidens psykisk helse- og rustjenester og forhindre en «psykisk helse-epidemi».

Bilde fra kurs i journalføring høsten 2021

Kursutvikling i KBT – journalføringskurs ga viktig kunnskapspåfyll til våre egne

1. desember 2021

I høst har vi gjennomført flere nye kurs i KBT. Ett av disse handlet om journalføring. Fagskolestudent Michelle lærte blant annet om hva en helsesamtale er, og når det skal skrives journal.