Er du mellom 16 og 20 år? Bor du, eller har du bodd på barnevernsinstitusjon? Da vil Juni i KBT høre fra deg!

Illustrasjonsbilde

Er du mellom 16 og 20 år og har kontakt med barnevernet? Føler du av og til at du har behov for helsehjelp? Kanskje du sliter psykisk – eller med andre helseplager? Kanskje har du problemer med rus?

Juni i KBT vil gjerne snakke med deg om ditt behov for helsehjelp. Akkurat nå har vi mest behov for å snakke med deg som bor, eller har bodd på barnevernsinstitusjon. Dersom du har - eller har hatt kontakt med helsevesenet, er hun også interessert i hva du synes om hjelpen du har fått, eller fremdeles får. Ta kontakt med Juni Raak Høiseth på e-post juni.hoiseth@kbtkompetanse.no , eller telefon 988 88 298.

Om intervjuet

Intervjuet vil ta ca. en time, og vil bli gjort som et digitalt videomøte - eller på telefon dersom du ønsker det. Det vil si at du kan bo hvor som helst i landet.  Hvis du bor i Trondheim eller i nærheten av Oslo vil det også være mulig å få til fysiske intervjuer. Du kan velge det som passer best for deg! Du vil får et gavekort med en verdi på 500,- kroner som takk for at du deler dine verdifulle erfaringer.

Bakgrunn

KBT er med i et prosjekt som handler om helsehjelp i barnevernet. Formålet med prosjektet er å undersøke om barn og unge i barnevern får nødvendig helsehjelp. Prosjektet ledes av SINTEF.

Les mer om prosjektet, KBT er med i delprosjekt 2