Landsomfattende nettverksmøte – Åpen dialog 2018 – Nettverk som viktig aktør

Alltid er det våre relasjoner som betyr mest for hvordan vi har det. Å tenke systemisk vil si å tenke at helheter, relasjoner og sammenhenger skaper mening og sammenheng i vår forståelse av verden. Med dette i fokus inviterer Trøndelag til nytt møte med fokus på Åpen dialog med «Nettverk som viktig aktør». Møtet vil vektlegge erfaringsutveksling, faglig påfyll og den uformelle praten om det å jobbe med åpen dialog, nettverksmøter og reflekterende samtaler – helt i tråd med fjorårets flotte møte. Det blir bl.a. innlegg fra LINK og Gartnerhaugen om brevskriving i samtaler med familier og KBT skal snakke om knutepunkt for recovery.

Vi ønsker å fremheve en av Trondheims fremste nettverksterapeuter innenfor barnevernsfeltet de siste 30 årene. Eivind Finserås har stått fast ved sin holdning om viktigheten av nettverket rundt de barna og ungdommene han har møtt. Fokuset på nettverksarbeid har variert disse årene, men Eivind har holdt fast på sitt tankesett. Både regionalt og nasjonalt har han vært et fyrtårn i dette fagfeltet. «Å samarbeide med barn og unges familier og nettverk i barnevernet er mye mer enn en metode. Det er en grunnleggende holdning og etikk; «det trengs en hel landsby for å oppdra et barn»» (Adressa, juli 2017).

 

Last ned program her: Program Landsomfattende nettverksmøte 2018 – Åpen dialog

 

Målgruppe for nettverksmøtet 25.-26.10.18

Alle miljøer og enkeltpersoner som jobber med, eller ønsker å jobbe med åpne samtaler – dialog og/eller nettverksmøter i rus- og psykiske helsetjenester, skole og oppvekst, barnevern, NAV, kriminalomsorg, spesialisthelsetjeneste, prestetjeneste, friomsorg, bruker- og pårørendeorganisasjoner m.m.

Velkommen til inspirerende fellesskap og gode oktoberdager på Rockheim i Trondheim!

 

Når

25.-26. oktober 2018

 

Hvor

Rockheim, Brattørkaia 14, 7010 Trondheim. Link: https://rockheim.no/

 

Påmelding

https://stolav.no/korus/kursinformasjon-korus/vare-kurs-og-samlinger

 

Kontaktperson

Marianne V. Ingvaldsen, Gartnerhaugen, Trondheim kommune.

E-post: vm2@trondheim.kommune.no

Telefon: 902 24 937

 

Overnatting

Det er reservert rom på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Hotellet ligger ca. 50 meter unna Rockheim. Pris enkeltrom kr. 1150,- / dobbeltrom kr. 1250,- ved bestilling innen 15.09.18. Ring 73925500 eller send mail til groups.cl.trondheim@choice.no. Oppgi bookingkode 1121GR009934. Overnatting betales direkte til hotellet.

 

Felles middag og lunsj

Informasjon om betaling finner du i påmeldingsskjemaet.
2 dager inkl. lunsj: kr. 590,-
2 dager inkl. lunsj og middag: kr. 1045,-

 

Bindende påmelding – så raskt som mulig!

 

Se napha.no for mer informasjon.