Tonje Marita Reksen Farstad

Stilling: Prosjektkoordinator/erfaringskonsulent
E-post: tonje.farstad@kbtkompetanse.no


Om meg

Jeg er 2 barnsmor, født og oppvokst i Trondheim. Jeg brenner for de gode samtalene og dele erfaringer som kan øke forståelse og kunnskap til andre.

“Mitt liv er ikke en dans på roser, men det er et liv jeg er lykkelig i.” 

Arbeider med

Er prosjektkoordinator/erfaringskonsulent på GLIMT Recoverysenter, som er et ressurs- og mestringsfokusert senter som tilbyr workshops, kurs og veiledning i ulike kunstuttrykk, musikk og livsmestringsproblematikk. Der deler jeg erfaringer i foredrag om egen recoveryprosess både på huset og eksternt. Jeg har delansvar for rapportering, søknadsskriving, budsjett og drift av senteret i samarbeid med teamleder.

Erfaringsbakgrunn

Egenerfaring med psykiske helseutfordringer, behandling i spesialisthelsetjenesten, å stå utenfor arbeidsliv og prosessen å komme inn i arbeidslivet. Har foredrag om egen recoveryprosess, både på huset og eksternt. Har jobbet som prosjektmedarbeider på “Voksen, men ung” – et aktivitetstilbud for unge voksne og var prosjektleder på “Ta plass” Kunst- og kultursenter. Godkjent prosessleder for Verktøykassa for brukermedvirkning. Kunnskap om brukerorganisasjonsarbeid og frivillig arbeid, og har kompetanse i å bistå mennesker i vanskelige situasjoner.