GLIMT ung – et kreativt møtested

I desember kommer vår adventsgave til Trondheim: et helt nytt kreativt møtested som DU får være med å utvikle

Anette, Merete, Mikkel og Nikolai jobber nå med å forberede åpningen av noe helt nytt på Heimdal i Trondheim: GLIMT ung. Her skal de sammen med ungdom lage et unikt sted å være. Du som kommer til GLIMT ung kan bruke stedet til å finne ut hva du er god på – eller bare hva du synes er artig! Det er også helt innafor å bare være der. Kanskje blir du inspirert av noen andre der, og prøver noe helt nytt. Kanskje får du nye venner. Uansett, på GLIMT kan du være deg selv, akkurat som du er.

For GLIMT ung skal være et trygt fristed. Et sted hvor hverdagens utfordringer kan ta seg en liten pause. Et sted hvor du kan se og bli sett. Faktisk kan GLIMT ung bli akkurat det du som er rundt 15-20 år vil det skal bli! Her kan du finne noen å prate med, og nye sider av deg selv.

Det ordne sæ!

Når du er ung kan framtiden se stor og skummel ut. Særlig nå i år, når hverdagen har blitt snudd på hodet for nesten alle menneskene på hele planeten! Kanskje har de rundt deg en masse forventninger om hva du skal gjøre med livet ditt.

På GLIMT ung kan du snakke med unge voksne som vet at det ofte ordner seg. De husker hvordan det var å være på din alder, og har selv kjent på kroppen mange av de utfordringene du kjenner på akkurat nå.

Hva har DU lyst til å gjøre?

De som jobber på GLIMT kan masse forskjellig! For eksempel kan Anette teater og teatersport, yoga og presentasjonsteknikk. Mikkel kan mye om det å lage musikk på forskjellige måter og muligheter i musikkstudioet på GLIMT. Vi har også bandutstyr og et eget rom hvor du kan jamme med andre. Nikolai har utforsket hvordan du kan leke deg med digitale verktøy for å lage kunst, eller bare noe helt random artig. Han gleder seg til å finne på masse rare ting sammen med deg!

På GLIMT har vi også utstyr til å drive med for eksempel tegning og maling, spille spill og mange andre ting. Om du savner noe utstyr, så kanskje det kan bli en ordning med det etter hvert. For det er jo du som bestemmer hva GLIMT ung skal bli og hva du kan gjøre der.

Velkommen til åpning av GLIMT ung!


Hvor?

GLIMT recoverysenter, Søbstadvegen 2, Heimdal

Når?

Etter det er planen at det skal være åpent på mandager og onsdager fra klokken 18-21. Vi håper du vil komme og henge med oss!

Bli kjent med de som jobber på GLIMT Ung

Ansatte i Glimt ung: Anette, Mikkel, Nikolai og Merethe (bilde)