En ainna plass | Fritidstilbudet Plass’n har åpnet

Bilde av ungdommer som spiller bordtennis
I oktober kunne endelig En ainna plass - Plassn åpne dørene. I lokalene til Glimt Recoverysenter på Heimdal, kan ungdom mellom 15 og 20 år ha et sted å være. På Plassn kan de drive med ulike aktiviteter som spill, kunst og musikk.

Plassn - en ainna plass enn Mæccern

I oktober kunne endelig Plassn i prosjektet En ainna plass  åpne dørene. Det (foreløpig) ettårige prosjektet, tar med seg erfaringer fra et tilsvarende prosjekt, Glimt ung. For erfaringsmedarbeiderne på Plassn, Håkon, Emil og Oliver var ungdomstilbudet ved Glimt Recoverysenter et annet sted å henge enn “Mæccern”, og da prosjektet var over ble det et savn for dem. Derfor tok de initiativ til det som har blitt prosjektet En ainna plass , som nå heter Plassn.  

Plassn er et gratis fritidstilbud for ungdommer mellom 15 og 20 år. De holder til i lokalene til Glimt Recoverysenter på Heimdal i Trondheim, og har adresse Søbstadvegen 2. Åpningstidene er tirsdager, onsdager og torsdager fra klokken 17-21.  

Mål om å forebygge sosial isolasjon

Vi i KBT vil gjerne være med i satsningen om å forebygge ensomhet. Vi håper Plass'n på Heimdal kan bidra til det. Det kan være mange grunner til at noen ungdommer føler seg ensomme - alt fra økonomi til mangel på et fellesskap.

Plassn er et gratis fritidstilbud, hvor ungdommene kan prøve seg på ulike aktiviteter. Lokalene til Glimt recoverysenter har både lydstudio, musikkrom, kunstrom og ulike typer spill.   Brukermedvirkning er viktig, og derfor skal ungdommene som bruker Plassn kunne være med på å bestemme hva slags aktiviteter som skal være der. Kanskje kan det til og med bli noen utflukter?

Du kan komme som du er på Plass'n, og være deg selv 100%.

Så, hva kan du gjøre på Plassn?

Se filmen som erfaringsmedarbeiderne Håkon, Emil og Oliver har laget sammen med kameraten Fredrik.