Bli en del av vår nye satsning for ungdom!

Ungdomsprosjekt
Stor entusiasme for prosjektet "En ainna plass". Disse guttene er en del av ressursgruppa til KBT, og har blant annet vært med på å lage en søknad for å finansiere dette prosjektet. Jubelen var stor da det viste seg at vi har fått midler til å starte opp "En ainna plass"! De er også ansatt i prosjektet, og gleder seg til å få flere kollegaer i prosjektet!

Ungdomsprosjektet "En ainna plass" søker teammedarbeidere

Med stor entusiasme skal vi nå etablere et fritidstilbud for unge som strever eller er i risikogruppen for å oppleve ensomhet og sosial ekskludering. Nå ser vi etter deg som vil være med på laget!

En ainna plass er laget i samarbeid med ungdom som har brukt tidligere tilbud. En ainna plass skal være et møtested som tilbyr ulike former for aktiviteter samt tilbud om individuelle støttesamtaler. Tilbudet bygger på høy grad av brukermedvirkning og vil ha et empowerment og recoveryperspektiv.

Det vil ansettes personer både med formal- og erfaringskompetanse. Ungdommer med egenerfaring er med i utviklingen og driften av hele prosjektet. Lokalet som benyttes har både hobbyrom, musikkrom, lydstudio og arealer som kan benyttes til andre ting.   

Arbeidstid for den aktivitetsbaserte delen er kveldsarbeid fra kl. 17:00 til kl. 21:00 tirsdager, onsdager og  torsdager, samt en søndag i måneden fra kl.  16:00 – 21:00. Det legges opp til turnusarbeid på kveldstid, slik at det ikke alltid vil være tre kvelde i uka. Noe arbeid på dagtid må påberegnes.  

Vil du være med i team "En ainna plass"?

Vi søker etter en prosjektleder (50% stilling), en erfaringskonsulent (40% stilling) og en kultur- og miljøarbeider (40% stilling). Fra før jobber det fire engasjerte gutter i prosjektet, som gleder segtil å få flere med på laget.

Er du den vi leter etter? Send en søknad til soknad@kbtkompetanse.no innen 30. juni 2022!

 

Les mer om stillingene på nav.no:

Prosjektleder:  Prosjektleder ungdomsprosjekt «En ainna plass» - Arbeidsplassen (nav.no)

Erfaringskonsulent: Erfaringskonsulent på en «En ainna plass» - Arbeidsplassen (nav.no)

Kultur- og miljøarbeider: Kultur og miljøarbeider på en «En ainna plass» - Arbeidsplassen (nav.no)

 

Brukermedvirkning en viktig del av "En ainna plass"

Det var stor jubel hos oss i KBT da vi fikk vite at søknaden om å starte prosjektet En ainna plass fikk tommel opp. Det er viktig for oss at det skal være god brukermedvirkning i tilbudet. Allerede i søknadsprosessen har vi hatt med oss ungdom fra vår supre ressursgruppe.

Med god brukermedvirkning kan vi lage det tilbudet ungdommene faktisk trenger og ønsker. De unge ressurspersonene våre bidrar også inn i andre prosjektet, som Rom for medvirkning.

Nå gleder vi oss til å høre fra deg, og se hva vi sammen kan få til på Ein anna plass!

Bilde av unge mennesker

I KBT er vi så heldige å ha med oss en fantastisk gjeng med unge ressurser som kan fortelle oss både hva unger liker og har behov for i 2022! Bildet er fra et arbeidsmøte i prosjektet Rom for medvirkning.